Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2010. október 18., hétfő

Állás átverés - otthoni munka csupán néhány száz forintért

Otthoni munka átverés :állás átverés

Kismanó története az otthoni munkáról:

Bedolgozás - országos

Napi 2 órában bedolgozókat keresek csomagolásra, borítékolásra, szórólapozásra, adminisztrációs munkára, területi képviselet stb.
További információ e-mailben: tamnyi2@gmail.com


EZT A MUNKÁT NEM AJÁNLOM MERT NAGY ÁT VERÉS AZ EGÉSZ.KÜLDTEM NEKI A MINAP EGY EMAIL-T MERT ÜGYE EGY KIS PLUSZ PÉNZ MINDENKINEK JÓ.JÖTT IS A VÁLASZ VISSZA. DE ÉS ITT A DE RENGETEK MUNKÁT KINÁL ÉS JÖN AZ AKCIÓ HA MIND EGYBE KÉREM A MUNKÁT CSAK 800FT-OT KELL FIZETNEM ROZSASZIN CSEKKRE ÉS HA EZ MEG VAN KÜLDJEM EL A MÁSOLATOT. EGY 80FT-OS BÉLYEGGEL ELLÁTOTT BORITÉKKAL EGYÜTT .ÉS KÜLDIK AZ AJÁNLATOT AMIÉRT GONDOLOM MAJD ÚJBÓL FIZETNEM KELL .BORZASZTÓ BELE GONDOLNI,HOGY HÁNYAN FIZETNEK ILYENEKÉRT MERT BIZNAK BENNE,HOGY EZ MOST MÁS MINT A TÖBBI.NE FIZESSÜNK AZÉRT,HOGY DOLGOZZUNK.

1 megjegyzés:

  1. otthoni munka szintén átverés!
    SENKI ne döljön be,mert csalások.Ha borítékolási vagy címkézési munkára találtak NE válalják el.Engem 3000Ft-al vágtak át,hogy majd küdik a csomagot,aztán.....semmi.Undorító,gennyládák.Az apródra,és jófogáson is folyamatosan kiirom,hogy senki ne járjon ugy mint én,mert a gyerekemtöl vették el...

    VálaszTörlés