Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2009. október 30., péntek

Olaszország - Milánó - és a nagy átverés.....

Néhány férfi jelentkezett egy olaszországi építőipari munkára.Nagyon kecsegtető ajánlatot kaptak...A fiteés naponta hetven euro...figyelem!!!! naponta hetven euró az annyi mint 18200 Ft körüli összeg...emellett ingyen szállást és teljes ellátást ajánlottak!Természetesen semmi sem feketén történik, mindenki bejelentett munkás!!!
Le is dolgozták szépen az első hónapjukat és várták a fizetést, de hiába...a szokásos picit késni fog a feizetés dumával lerázták őket egy időre.Eltelt a következő hónap is, pénz viszont sehol...ekkor egyik munkás elhatározta, hogy hazajön.....a pénzét természetesen soha nem kapta meg, sőt kinnt maradt társairól sem tud semmit.....

Feljelentést sajnos nem mer tenni az illető....
Így ezek a szemétládák is megússzák....de reméljük, hogy csak egy darabig!!!!

2 megjegyzés:

  1. én is melos vagyok,ne féljetek mozdulni.soha nem lesz igy vége sanyi.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem baromság hogy nem "mert",miért el tennék láb alól keresztapáék?,ha külföldi céghez ment akkor bukta de valószínű hogy valami magyar kamu cég,de akkor simán fel lehet nyomni őket.

    VálaszTörlés