Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2010. május 4., kedd

Instant állás átverés vagyonőröknek

Sajnos egyre jobban nő a munkáltatók kapzsisága, így lassan oda jutunk, hogy mi fizetünk azért, hogy dolgozhassunk.....ez felháborító
Több állásportál is bővelkedik vagyonőr, biztonsági őr állásokban...ha sorra végighaladunk rajtuk rájövünk, hogy tulajdonképpen az oldalon lévő hirdetések igen kis százaléka kínál valódi, korrekt, bejelentett munkát!
Számomra az volt a legfelháborítóbb, amikor 380 ft-os órabérért akart dolgoztatni a munkaadó!A 380 ft-os órabér jóvala a minimálbér alatt van, így ennyiért senkinek sem szabad dolgoznia!!!!!
Ha ilyen hirdetést látunk, egyszerűen ne is foglalkozzunk vele, ne gazdagítsuk tovább, azokat az aljas szemét embereket, akik kihasználják az emberek nyomorúságát!

1 megjegyzés:

  1. Sajnos a mai világban még mindig dolgoztatnak 380-ft -os óra bérér +4-órára jelentik be a vagyon ört ,de ki aza felügyelet aki ezt elhiszi hogy egy vagyon ör 4-órát dolgozik és lecserélik másikra???

    VálaszTörlés