Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2010. október 24., vasárnap

Németországi szállodai munka : ÁTVERÉS

A következő történetet egy expressz olvasó illetve pórul járt munkavállaló tett közzé :


Adott egy cég aki a következő szöveggel keres munkavállalókat :
"Szobalányokat keresek azonnali indulással németországi munkavégzéssel. Nyelvtudás: Jó német!!
Jelentkezni: 06202906776 önéletrajzokat pedig a lipovicszsolt@gmail.com várom."

A bibi:

Kiküldik a munkavállalókat külföldre, ott próbaidő címén dolgoztatják őket néhány hétig, majd kiválasztják azokat az embereket akik úgymond megfelelnek!
Itt kettéválik a csapat!
Aki nem felet meg, az mehet haza egyetlen fillér nélkül ugyanis pókerarccal közlik vele, hogy a próbaidőre nem jár fizetés!
A megfelelt csapat marad a szállodában, ahol ezután öt euróért óránként dolgozhat!
Ők szerencsésebbek, mert még a próbaidőre is kapnak némi fizetést utólag, ez az összeg óránként két és fél euro!

Amennyiben kérdésed van, esetleg problémád akad az eljárással szépen megkérnek, hogy pakold össze a cuccodat és indulj el hazafelé!

A cikk írójának üzenet: Ne menjetek, onnan mindenki menekül!
Ja és fekete munka, szerződés nélkül megy ki mindenki, "próbaidőre". A szálloda is jól jár, mert lenyeli a magyarok fizetését és a közv. iroda is, hiszen mindig küldhet új embereket, tuti fejpénzt kap utánunk. A szálloda meg nem kell, hogy kifizesse a béreket, hiszen "próbaidőn" vagytok ott!

1 megjegyzés:

  1. www.dg-ims.de egy inkorrekt kamu cég németorszárgban!
    Ígérnek fűt-fát aztán ott hagynak a világ közepén, nem fizetnek és nem lehet őket elérni sem magyar hölgy közvetít nekik akinek még azt sem lehet elhinni amit kérdez!
    Több ember is pórul járt velük!


    www.dg-ims.de this is an incorrect company ! They promise everything and than they do not wanna pay and you can not keep a connection to them!
    Many many people are become for their victim!

    VálaszTörlés