Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2009. szeptember 24., csütörtök

Bedolgozói munka - állás átverés

A következő kamu cég bedolgozó munkaerőt keres!A feladat csomagolás, adminisztrációs munka, reklámanyagok terjesztése stb.Első lpésben be kell fizetdned 800 Ft-ot....ezért kapsz majd egy borítékot, egy rövid levéllel.A levélben az fogják kérni tőled, hogy fizess be további 10 000 Ft-t!
Eszedbe se jusson fizetni az ilyen szemét embereknek.Sajnos ők abból élnek luxuskörülmények között, hogy kihasználják, hogy ekkora trutyiban vannak az emberek.Kihasználják a hiszékenységet, az emberi jóindulatot!Ne gazdagítsuk őket tová
bb!Sőt ha bármi ilyenről tudomást szerzel kérlek írd meg és én közzé teszem, hogy minél kevesebb embert tudjanak megkopasztani ezek az aljadékok!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Én is sajnos igy jártam rohadt szemetek csak átvertek több 10ezer forintom bánta

    VálaszTörlés
  2. Na igen.Én eleve tárgytalannak veszem az olyan munkákkal kapcsolatos hirdetéseket, ahol mindjárt a tájékoztatóba beleírják,hogy fizess mondjuk 600ft-ot vagy bármennyi feltüntetett összeget és küldjük az első csomagot.Ilyen nincs.Ha bárhová is jelentkezel,sehol sem kérnek arra,hogy fizess amiért dolgozni szeretnél.

    VálaszTörlés