Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2009. november 14., szombat

Anglia az átverések fellegvára

A következő átverés áldozata egy kecskeméti anya, aki Szolnokon jelentkezett egy cégnél angliai munkára.A hölgy párjával kiutazott Angliába.A szállás, ami lehet hogy nem is nevezhető így kritikán aluli volt...amikor megjegyezték, hogy ők ezért a szállásért ennyi pénzt nem hajlandóak kifizetni, akkor közölték veleük, hogy ha nem jó akkor el lehet takarodni!Az éjszaka közepén Angliában nem volt már lehetőség, mint kifizetni a kért összeget....Két hétre előre ki kellett fizetniük a lakbért, ami 60 000 Ft volt!!!!!Óriási összeg!(főleg azért amit kaptak érte)
A munkavállalók kaptak egy papírt melyen az szerepelt, hogy hétfőn reggel jelenjenek meg a munka helyszínén különben fizetniük kell!!(a munkavállaló fizet, vicces dolog!)Ezt elmondták azoknak a keményfiúknak akik a szállásra vitték őket, mire ők udvariasan közölték velük, hogy akár a wc-n is lehúzhatják a papírjukat....

Ekkor rögtön telefonáltak a szolnoki közvetítő cégnek, akik azonnali intézkedést ígértek.emsokára megjelentek a nehéz fiúk és közölték hogy itt már nincs kecmec, többet haza ne merjenek telefonálni, mert most már csakis ők a főnökök.

A pár hazautazott közell fél millió ft-nyi hiánnyal és felkeresték a szolnoki irodát ahol durva hangnemben fenyegették majd kidobták őket.
Nézd meg a Fókusz által készített riportot!!!

2 megjegyzés:

  1. En Skociaban elek,es ide is hazasodtam.A felesegem Skot:-)..komolyan.Szoval en keszitettem a magyar honfitarsaimnak,akik ide keszulnek tlepedni,dolgozni stb egy oldalt.

    a cime: http://skociaimagyarok.blogspot.com/

    Latogasd meg az oldalt,semmi atveres.Hasznos tanacsok es infok a Skociaba keszulo,elo,munkavallalo magyaroknak.

    Tisztelettel:Roland M

    VálaszTörlés
  2. Van egy masik oldal is angol nyelven,munkavalalassal kapcsolatban Edinburghban,Skociaban.

    Hasznos allaskereso tanacsok,tippek angol nyelven...http://jobsinedinburgh.blogspot.com/

    Tisztelettel:Roland M

    VálaszTörlés