Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2009. október 7., szerda

Állás átverés - távmunka

Sajnos a távmunkát kínáló cégek között extrém magas a kamu állások és a kamu cégek száma.Ha távmunkát keresünk még óvatosabbnak, még körültekintőbbnek kell lennünk, mint egyébként, mert pillanatok alatt kicsalnak tőlünk pár ezer forintot, amiért pesrze cserébe az égvilágon semmit sem kapunk!

Ebben az esetben borítékolási munkáról, reklámanyag terjesztéséről és másolási feladatokról van szó, melyet természetesen otthon kell végezni.A kezdethez be kell fizetni kapásból 5250 forintot, ami fedezi a regsitrációs díjat, mert ugye az is van és a munkacsomag árát, ami kicsit vicces, mert oda lyukadtunk ki, hogy te fizetsz azért, hogy dolgozhass....a világ teljesen a feje tetejére állt?????
Na menjünk tovább, érdeklődni természetesen lehet nálunk telefonon...megadnak egy mobilszámot a hirdetéseikben, de a telefont SOHA nem veszik fel.Ez már eleve gyanús....na és akkor ha küldesz válaszborítékot tájékoztatás miatt...akkor jön a csekk, amit be kell fizetned ha munkához akarsz jutni....

Ez a cég mondanom sem kell, hogy feketelistás lett!!!Senki ne küldjön nekik egy fillért sem!!!!!(Expressz Work Europa Kft.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése