Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2010. március 10., szerda

Csaló Pécsen---------átverésre készült, de lekapcsolták

Nemrég láttak napvilágot, azok a hírek, melyek egy munkaközvetítő csaló elfogásáról szólnak.Szerencsére ez az ember már nem tevékenykedik tovább, mert csalás gyanúja miatt eljárást indítottak ellene!
Végre a magyar igazságszolgáltatás tette a dolgát!Sajnos ez csak egy a sok közül...hány ilyen aljas ember rohangál még a világban, az országban, aki szerencsétlen munkakereső emeberek utolsó forintjaiből akar meggazdagodni?!Ez az úriember már sok-sok embert vert át szerte az országban és újabb nagy dobásra készült Pécsen is, ahol közel 100 ember hallgatta az előadását....ha csak 10 ember fizeti ki neki a 30 ezret, amit kért regisztrációs díj címén, akkor is keresett 300 000 ft-ot néhány óra alatt szinte semmi munkával....

Hihetetlen, hogy az emberek még mindig meg lehet így etetni...narancsszedés Spanyolországban...ezzel már többen lebuktak, de még mindig használható csali!

Vigyázzunk a kevés pénzünkre, ami még van!

2 megjegyzés:

  1. A pécsi csaló most újra működik, a neteclub.com oldalon tart webkonferencia előadásokat. A facebookhoz hasonló oldalon kényszer regisztráció után klubtagsági díjak beszedése után azt (20 és 120 euró) piramisjátékba szervezi és szétosztja a belépő tagok által befizetett pénzeket. Ezt utána úgy tünteti fel, mint munkadíj, internetes otthonról végezhető munka díja. Kiszolgáltatott nyugdíjasokat céloz meg, akik otthon ülnek a számítógép előtt. Saját magának 25%-ot tart meg... Így csalja ki pénzt a nyugdíjas internetező rétegetől webkonferenciák közben. A cselekményt ráadásul nem létező offshore cég mögé bújtatva végzi – így az adófizetési és magán munkaközvetítői engedély kötelezettségeit is próbálja kikerülni. A tagokat olyan hülyeségekre veszi rá, hogy hirdessenek és facebookon osszanak meg pl. nyelvtudás nélküli külföldi munkát ami szövegeket ő saját maga diktál nekik a webkonferenciákon.

    VálaszTörlés
  2. A pécsi csaló most újra működik, a neteclub.com oldalon tart webkonferencia előadásokat. A facebookhoz hasonló oldalon kényszer regisztráció után klubtagsági díjak beszedése után azt (20 és 120 euró) piramisjátékba szervezi és szétosztja a belépő tagok által befizetett pénzeket. Ezt utána úgy tünteti fel, mint munkadíj, internetes otthonról végezhető munka díja. Kiszolgáltatott nyugdíjasokat céloz meg, akik otthon ülnek a számítógép előtt. Saját magának 25%-ot tart meg... Így csalja ki pénzt a nyugdíjas internetező rétegetől webkonferenciák közben. A cselekményt ráadásul nem létező offshore cég mögé bújtatva végzi – így az adófizetési és magán munkaközvetítői engedély kötelezettségeit is próbálja kikerülni. A tagokat olyan hülyeségekre veszi rá, hogy hirdessenek és facebookon osszanak meg pl. nyelvtudás nélküli külföldi munkát ami szövegeket ő saját maga diktál nekik a webkonferenciákon.

    VálaszTörlés