Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2009. november 7., szombat

Újabb hollandiai átverés - asztalos, hegesztő, kőműves munka

A feladott hirdetésben Hollandiába kerestek asztalosokat, hegesztőket, kőműveseket.A megadott telefonszám hívásakor egy rendkívül megbíhatónak tűnő, megnyerő fiatalember vette fel a telefont,(Tamás) aki felvilágosított a részletekről.A fiatalember nagyon meggyőző volt, elkért minden adatot, melyek kellenek a külföldön történő munkavállaláshoz, semmi gyanús jel.A fizetés óránként 10 euró de sajnos a szállásért majd fizetni kell havonta 250 eurót, mert egy panzióban lesz.Remek, nem egy putri hanem egy kellemes panzió, nem olcsó ugyan, de nem tragédia.Heti 60 óra a munkaidő, ami nem kevés de ha már külföldre kényszerül az ember, próbáljon meg minél több pénzt keresni.

Minden klappol, a munkavállaló vagy hívjuk inkább áldozatnak?! szóval útnak indul kocsival Hollandiába...nem csak úgy a vakvilágba...a telefonos úriemberrel meg volt beszélve, hogy az autópályán melyik pihenőnél találkoznak......a megnyerő hangú úr szinte hihetetlen de nem volt ott....nagyon nehezen és jó pár óra múlva lám felvette a telefont és egy kedves sztori keretében elmondta hogy a helyszín megváltozott már nem Utrecht, hanem Amszterdam a munkavégzés helye.....

A 2 munkavállaló ekkor már gyanút fogott és hazajöttek....rengeteg pénzükbe került az utazás....és egy biztos állást adtak fel a jobb élet reményében......

1 megjegyzés:

  1. Meg kell kérdezni mielött elindulnak mi a neve az eisendburoe cégnek aki munkát ajánl.
    Most amugy inkább egyéni vállalkozokat keresnek főleg építőiparban.Ehhez szakirányu végzettség kell és holland bejelentett lakcim.A vállalkozóit DIJMENTESEN megcsinálják percek alatt.Viszont JÓ ANGOL VAGY HOLLAND nyelvtudás szükséges.Ha nincs ne menj!

    VálaszTörlés