Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2010. november 23., kedd

Hasznos információk az állásátverésekről

Avagy az állást kínálók fekete listája tapasztalatokkal, első kézből!

Tisztelt leendö állás keresö emberek ezt figyelmessen olvasátok el mert ez a késöbbi munka vállalás szemponjából nagyon fontos.!!!
Ez egy NEGATÍV lista a 2010 es munkáltatókról.
1. helyen áll : Sercom 4014 NC Wadenoijen Stationsweg 12"korrában itt is hirdete magát csak küld el a MUNKA szót SMS-ben a 0031645211639...számra majd vissza hivnak.A munka valós de a fizetés akár havi 650 euro is lehet szállás meg egy korrában ló istálóként üzemelö részben ma is az szólgáló épület lenne,persze itt kéne 28 ad magaddal élned munka reggel 6 tól este 20-21 ig tart.igaz van hozzá 2 wc is meg 2 zuhanyzó is.Persze a telefon beszélgetés alkalmával ezek az infok nem jutnak el hozzád csak amikor kint vagy szembesülsz ezekkel

2. helyen áll: GREAT: JOB kft Tatabánya Mártirok utja "06707707099"ez egy munka erö közvetitö cég papiron magyar minimálbér van leirva egyeszség tárgy pedig 8 euro / óra ami nincs leirva és a végén meg sem kapsz ,külön féle mondva csinált okokra hivatkozva lehuznak belöle fizetést kézbe adják mivel igy nincs nyoma semminek sem.

3. helyen áll
Éva Mark vagy Katarina Béres"004901602461511,00495112 793071 mikor hogyan nevezi magát cim : Hannover vagy,Lügde Auf der röthe 3 valós külfödi munkát ad de fizetést azt meg soha sem kapsz ,ö neki a KÖSEL GMBH ad segitö kezett "nagy nevü Német épitö ipari cég

"4 .helyen áll
Csíkós Ádám aki külföldi soför és bolti állást ajánl ö pedig még munkát se ad csak elöre elszeddi a pénzeddet.Ezzen munka ajánlok mindenen esetben KÜLFÖLDI állások és mindegyik FEKETÉN alkalmaz benneteket.HOL VAN A TISZTELT ADÓ HIVATAL- VPOP? ? ? ? ? SENKI SEM TESZ EZEN HIRDETÖK ELLEN SEMMIT SEM .Még egyikük sincsen a rácsok mögött.Itt ezen az oldalon szedik újabb és újabb áldozataikat.EZÉRT VIGYÁZZZZZZ munka vállaló mitt írsz alá és kinek dolgozol.

4 megjegyzés:

  1. hello

    a kanari szigeteken FARKAS ADAM es csaladja szedte el a magyarok penzet, eloszor masik neven futott, de ez az igazi neve.szallodai munkaval es automosoval csabitott, elore nem kert penzt, csak nala kellett albit kivenni. persze munka sehol, s mint kiderult az interpool is korozi, mert angliaban hasonlo csalason kaptak. azota madridban bortonben van, ez talan johir azoknak, akiket atvert

    udv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Meg tudnád esetleg adni a lakhelyét vagy tel számát vagy e-mail-ét mert én is most egy ilyen emberrel kötnék megbízási szerződést Előre is köszi!

      Törlés
    2. Szia!
      Én is egy ilen nevű közvetítővel készülök egy szezonra kimenni.
      Végülis mi lett a dologból nálad?
      Köszi - Attila

      Törlés
  2. Hát nem tudom ezeket ki írta, de mi hatan már több mint fél éve a Greatjob kft-nél dolgozunk mint lakatosok és érdekes módon mindig megkapjuk a fizetésünket!!! Jobb lenne azokra a cégekre koncentrálni, amik tényleg átvágják az embereket, nem pedig hülyeségeket írni!!!

    Laci

    VálaszTörlés