Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2010. május 14., péntek

Futárok vigyázat : már tőletek is kauciót kérnek!!!!

A legújabb átverésnek a futárok a célpontjai!A csalók nem kispályáznak, nem szórakoznak néhány száz forinttal, egyből 40 000 !!!! forintot kérnek a megszorult munkavállalótól kaució gyanánt!Ki hallott már ilyet ?????Kaució???? Miért? A pizzáért, amit kiszállítasz????Na nézzük meg alaposabban ezt a hirdetést!


Az expresszen rendszeresen hirdetnek, futár illetve kiszállító állásokat!
A feladat ebédek házhoz szállítása, adagonként 60 ft-ért!Igen csalogató ajánlat ez főleg úgy, hogy napi 2000 kiszállítást ígérnek átlagosan!Reggel az otthonodba viszik az aznap kiszállítandó ételt, tehát még csak meg sem kell mozdulnod érte!
1 hónap próbaidő van, de ez természetes, máshol is van, sőt ettől még csak hitelesebb lesz!
Még egy aprócska feladat, amikor kiszállítod az ételt, fel kell venned a következő heti rendelést is...semmi gond, nem nehéz munka.
Hetente kifizetnek! Egyre jobb!!!Kell ennél jobb munka?

Na és most jön a bibi!A szerződés megkötésekor NEKED KELL 40 EZER FORINTOT KIFIZETNI kaució gyanánt!!!!!!Persze állításuk szerint vissza adják a próbaidő után.....
De sajnos vannak károsultak, akik valamiért az ellenkezőjét állítják....
ki érti ezt....:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése