Ez az oldal az álláskeresőknek készült!Sajnos a mai világban igen sokan akarnak más nyomorán meggazdagodni, kihasználják az álláskeresőket, elszedik a pénzüket munka meg sehol...Miután befizettük a kért összeget, ahogy telnek szépen lassan a napok rájövünk, hogy átvertek minket!Nem szabad hagyni, hogy állás átverés, mint üzletág virágozzon!Tegyünk ellene!Küldd el te történetedet és közzéteszem!

2009. október 14., szerda

Narancsszedés - Spanyolország - állás átverés

Spanyolország manapság az egyik legkeresettebb külföldi munkahely, szép fizetéssel kecsegtetnek, az ország csodálatos így egyre többen próbálkoznak kijutni Spanyolországba dolgozni!
Így történt azokkal is akiket a narancsszedés ígéretével és borsos fizetéssel ámítottak!Sajnos elkövették azt a hibát, hogy megbíztak valakiben, akiben nagyon nem kellett volna.Talán picit naívak is voltak, de ebben a helyzetben ez is megbocsátható.A lényeg, hogy ezek az emberek munkaszerződés nélkül kezdték meg a narancsszedési munkát.Sokat persze nem kellett dolgozniuk, mert a cég pikk-pakk tönkrement, a narancsszedésnek annyi.DE mondták semmi gond, új munkalehetőség Ibizán az építőiparban....akinek ez a lehetőség nem feküdt az hazajött egyetlen fillér nélkül, a többiek maradtak.Azok akik maradtak mindössze 250 euróért már munkába is állhattak Ibizán!!!!Legalábbis egy darabig hitegették őket míg kiderült, hogy szó sincs semmilyen munkáról....ezek az emberek csupán konzulátusi segítséggel tudtak hazajutni Magyarországra, mert a kinnt tartózkodás alatt minden pénzük elfogyott.....

2 megjegyzés:

  1. A napokban szintén lehet olvasni, hogy Spanyolországban építőiparban embereket keresnek dolgozni. 12.000.- kell fizetni, amiért spanyol nyelvre lefordítják a személyes iratokat. Akkor nem lehet fizetni, amikor az indulási nap van. Akkor kell odaadni a pénzt, amikor átadod a személyes irataid másolatát! Állja a repülőjegyet is Madridba, ami 17.000.-!
    Ami érdekes az egészben, hogy a cég, melynek neve spanyolul orange pikk-pakk vmi, ami érdekes módon ezen az oldalon is feltűnik!

    VálaszTörlés